+902166888088
METAFOCUS 6
Sculptural built-in fireplace
8 - 16 kW
Dominique Imbert tasarımı Focus şömine koleksiyonu benzersiz modelleri ile seçkin projelerde zamansız bir ürün grubu.
Atölye Dominique Imbert, Fransa'nın güneyindeki küçük bir atölyenin, devamlı olarak sergilediği köklü maceranın yanı sıra, tüm müşterilerinin hayranlığını,güvenini ve sadakatini kazanarak hem distribütörleri nezdinde hem de halkın dünya çapında tanımasını sağlıyor.
Etik nedenlerden ötürü, tüm Focus odunlu şömine modelleri modelleri Fransa'da üretilmiştir ve Focus markasının karakteristik, orijinal ve çağdaş tasarımını koruyan bir koleksiyon oluşturulmuştur ve tüm modeller enerji açısından verimliliği yüksek bir şekilde üretilmiştir.
Wall mounted fireplaces
Focus , Piazzetta, M-design and Boley branded high technology centrally positioned wood fireplace collection, which we are the distributor of in Turkey, designed by Dominique Imbert and preferred by distinguished architects around the world.
M-Design/Piazzetta
Request a quote



![[FOCUS] Notre histoire [VOSTFR]](https://i.ytimg.com/vi/vovYs7-4rSA/maxresdefault.jpg)







FOCUS CREATION
Focus şöminelerin evrenini keşfedin. Focus şömine distribütörü Decofire olarak seçkin Türk mimarları tarafından yıllardır tercih edilen bir koleksiyonu temsil ediyoruz. Bir taslaktan Focus şömineler şekilleniyor: Dominique Imbert imzalı gerçek tasarım dehası ile dokunuşları hissedin. Focus, 50 yıldır yaratıcılık ile zorlu teknik standartlar arasında mükemmel bir denge kuruyor. Focus, sizi fikrin başlangıcından ustalığın tam anlamıyla devreye girdiği üretim atölyesine kadar şömine evrenini keşfetmeye davet ediyor. Focus metal işçileri her soba ve şömine için özel donanımlar üreterek her modeli benzersiz kılar. El yapımı üretim, soyut olanı somut hale dönüştürerek tasarım ve araştırma çalışmalarına hayat veriyor.

AWARDS HONOURS
-
Best artist-craftsman in the Languedoc-Roussillon region (1976)
-
Selected for the Premio Design Italiano (Rome 1992)
-
National Prize for Creation, awarded by the French Trade Minister (Paris 1995)
-
3 Gold ‘Trophées du Design’ at the Batimat trade show (Paris 2001, 1997, 1994)
-
Selected as one of the ‘Top 100 best French companies’ (first in Languedoc-Roussillon) (L’Entreprise magazine, July 2003
-
First prize for 'World's most beautiful object (Pulchra design awards, Italy, 2009)
-
Winner of the German Design Award in Gold 2019 - Boafocus
-
Winner of the NAN ARQUIRECTURA in 2019 (Spain) – Simfocus

A DESIGN ICON
Dominique Imbert, tasarım uygulayıcısı olarak mesleğini keşfetmeden önce Paris'teki La Sorbonne'da Sosyoloji Doktoru olarak çalıştı, ancak unvanlar konusunda hiçbir zaman büyük bir başarı göstermedi. “Ben tasarımcı mıyım?” sorusuna cevap bulamadım. “Sanat okuluna gitmedim, mimarlık okumadım, tek bir çizim dersi bile almadım," Çekincelerine ve doğuştan gelen alçakgönüllülüğüne rağmen Imbert'in tasarım dünyasına katkısı olağanüstü oldu. 1960'lı yıllarda Focus'u kurduğunda firmasının Fransa Ulusal Yaratılış Ödülü'nü kazanacağını veya eserlerinin çağdaş sanat müzelerinde sergileneceğini hayal bile edemezdi. Verimli sıcaklığın yanı sıra estetik zevk de sağlayan bir odun sobası arayışı, şömine tasarımında dalga yaratmaya devam eden bir devrimle sonuçlandı.

THE CREATOR
Dominique Imbert, the designer of the Focus fireplace collections, designed his first model in 1967, and his timeless designs have been exhibited in prestigious venues such as the Guggenheim Museum in New York, the Grenoble Museum, and the Bordeaux Museum of Modern Art. After winning the title of "World's Most Beautiful Object" in Italy's Pulchra Awards, Gyrofocus was buried in Italy for a future museum project, to be opened 100 years later.
Decofire is the sole authorized distributor of the Focus brand in Türkiye.


Request a quote













































